Menu Close

Sobre nosaltres

Molt de Gust és la marca territori creada per la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat Valenciana per a impulsar la promoció, el posicionament comercial i el consum dels productes de qualitat diferenciada i ecològics de la Comunitat Valenciana i referents de proximitat, protegir el patrimoni dels nostres productors i impulsar una cuina de producte i de relat.

L’eslògan “Quan la nostra gent dona el millor, la nostra terra ofereix el millor” sintetitza el posicionament comercial d’una marca ancorada en els eixos arrels, agricultura ecològica, territori, diversitat i factor humà, que busca donar visibilitat i promoure el consum de les 24 figures de qualitat agroalimentària diferenciada reconegudes per la Unió Europea, entre denominacions d’origen protegides (DOP), indicacions geogràfiques protegides (IGP) i agricultura ecològica.

Cor mediterrani

El distintiu del cor garanteix l’origen i la singularitat de productes agroalimentaris, vins i begudes espirituoses lligats a un territori únic on conflueixen factors geogràfics, econòmics, polítics, socials, històrics i climàtics, cristal·litzats en el saber fer de moltes generacions. Un patrimoni de bon tracte a matèries primeres i productes arrelat en diferents zones de la Comunitat Valenciana (DOP) i que engloba una manera de produir aliments respectant els cicles naturals del sistema agrari i agroalimentari.

La Comunitat Valenciana és una de les comunitats amb més productes de qualitat diferenciada reconeguts, la qual cosa és testimoni de la gran varietat i diversitat del nostre territori.

El rebost d’Europa

Som el major i millor rebost d’Europa, ja que comptem amb productes transformats com el torró de Xixona i el Torró d’Alacant, productes frescos com els Cítrics Valencians, el Raïm del Vinalopó, les Cireres de la Muntanya d’Alacant, els Nispros de Callosa d’en Sarrià, la Carxofa de Benicarló, el Kaki Ribera del Xúquer o la Xufa de València.

Sense oblidar els arrossos de València produïts als aiguamolls del Parc Natural de l’Albufera i a les marjals d’Almenara i Pego, els vins de València, Alacant, Utiel-Requena, la IGP de vins de Castelló, els caves de Requena i quatre Vins de Finca.

La marca Molt de Gust distingeix productes de qualitat diferenciada, certificats pels consells reguladors per a garantir que es tracta de productes únics, de temporada, sostenibles, de qualitat i que conten històries quan t’asseus a la taula.

Presència en les xarxes socials.