Menu Close

Sial

SIAL París (Salon International de l’Alimentation) és un fira comercial internacional que se celebra cada dos anys al Parc d’Exposicions de París Nord Villepinte. Es tracta d’una de les fires d’alimentació més importants a escala internacional, amb expositors i visitants provinents de més de 200 països.

La fira inclou pràcticament tots els sectors relacionats amb l’alimentació. Entre aquests destaquen les verdures i hortalisses, la carn, els aliments processats, productes congelats, lactis, menjar per a emportar-se, el marisc, les begudes, productes de rebost, o els productes ecològics i orgànics. Així mateix, també són presents empreses relacionades amb la tecnologia, l’equipament i els serveis, organitzacions i institucions públiques i altres entitats relacionades amb l’alimentació.

El sector agroalimentari valencià està representat en l’àmbit institucional per la Conselleria d’Agricultura, que sol acudir a la fira junt amb prop de mig centenar d’empreses sota el seu paraigua. Companyies productores i distribuïdores que tenen l’oportunitat de presentar en societat productes variats com les olives, l’oli d’oliva, productes de rebost i delicatessens, l’arròs, la fruita, els productes en conserva, la mel i els pastissos, entre molts altres. Una oportunitat única de donar a conéixer les novetats més interessants del sector alimentari i on s’estableixen contactes fonamentals de cara a millorar exponencialment les oportunitats de negoci.

 

On: Parque de Exposiciones de Paris Nord Villepinte

Quan: Bianual. Habitualment a octubre. (propera edició 2024)

Web: www.sialparis.com

Apunta’t: https://portalagrari.gva.es/va/desarrollo-rural/inscripcio-fires