Menu Close

Fruit Logistica

Fruit Logistica és la fira anual dedicada al sector de les fruites i verdures que se celebra a Berlín, habitualment el mes de febrer. Es tracta de la fira líder per al comerç mundial de fruites i cobreix tota la cadena de distribució de la indústria hortofructícola, des del productor fins al punt de venda.

En l’edició de 2020, l’última prepandèmica, més de 3.300 expositors procedents de 91 països van presentar els seus productes, serveis i solucions tècniques en Fruit Logistica. A més, al voltant de 73.000 compradors i visitants professionals de més de 135 països van participar en l’esdeveniment.

L’edició de l’any passat va comptar amb una àrea expositiva de 112.000 m², en els quals 1.994 expositors procedents de 87 països van tindre l’oportunitat de presentar les seues novetats, realitzar contactes amb futurs clients i potenciar la internacionalització de les seues empreses. Aquests mateixos objectius són els que persegueixen els productors valencians que acudeixen sota el paraigua de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica cada any.

Companyies valencianes, procedents de diferents sectors, com els cítrics, el raïm, les magranes, les hortalisses, els sucs de fruites o, fins i tot les llavors, entre altres, es donen cita en el Centre d’Exposicions de Berlín, junt amb denominacions d’origen com el Kaki de la Ribera del Xúquer, la Carxofa de Benicarló, la Magrana Mollar d’Elx o la IGP Cítrics Valencians, que solen ser habituals en l’esdeveniment. Sens dubte, un magnífic aparador de les delícies que es cullen a les fèrtils terres valencianes.

 

On: Messe Berlín (Alemania)

Quan: Anual. Habitualment a febrer.

Web: www.fruitlogistica.com/es/

Apunta’t: https://portalagrari.gva.es/es/desarrollo-rural/inscripcio-fires