Menu Close

Alimentaria

Alimentària Barcelona és una de les fires més importants d’Europa dedicada a l’alimentació en general. Igual que altres fires similars com Anuga i SIAL París, Alimentaria es celebra cada dos anys, sent una cita fonamental entre les empreses del sector.

Quant a xifres de participació, Alimentaria reunix 3.000 empreses expositores, de les quals la tercera part són internacionals, provinents de 57 països diferents. D’altra banda, són més de 100.000 els visitants, de 150 països i 2.115 els compradors clau d’Àsia, els Estats Units i EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica). En total, es calcula que en cada edició es produïxen al voltant de 13.000 contactes de negoci.

Quant als sectors participants, podem trobar des de la Gran Distribució, distribuïdors d’Alimentació i Begudes, majoristes d’Alimentació i Begudes, comerç detallista, comerç electrònic, Importadors d’Aliments i Begudes, Restauració, Allotjament, Alimentació fora de la llar, Processadors i Transformadors d’Aliments i Begudes, i Institucions i Associacions sectorials.

Amb tot, Alimentaria es convertix en el punt de trobada ineludible per als professionals de la indústria de l’alimentació, begudes i food service, on les empreses valencianes tenen l’oportunitat de millorar la seua internacionalització i ampliar la seua cartera de clients.

 

On: Fira Barcelona

Quan: Bianual. Habitualment al mes de Març

Web: www.alimentaria.com

Apunta’t: https://portalagrari.gva.es/es/desarrollo-rural/inscripcio-fires