Menu Close

Prowein

Prowein presumeix de ser la fira comercial número u del sector del vi i les begudes espirituoses. En la fira, que se celebra anualment a la ciutat alemanya de Düsseldorf durant el mes de març, es donen cita prop de 6.000 expositors de més de 60 països i aproximadament 40.000 visitants procedents de 145 països. Unes xifres gens menyspreables tenint en compte que és una fira d’una duració de tres dies.

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica, Transició Ecològica participa habitualment en aquesta fira donant suport a aproximadament mig centenar d’empreses productores valencianes del sector.

Cal recordar que el sector del vi a la Comunitat Valenciana és molt important, amb exportacions que superen els 265 milions d’euros a l’any. A més, compta amb figures de qualitat diferenciada com la DO Vi de València, la DO Utiel-Requena, la IGP vins de Castelló, el cava de Requena i els quatre vins de Finca, sense oblidar les denominacions específiques de les begudes espirituoses tradicionals d’Alacant.

Sens dubte, un poderós aparador per a la promoció exterior dels millors vins de la Comunitat Valenciana.

 

On: Messe Düsseldorf (Alemania)

Quan: Anual. Habitualment al mes de març.

Web: www.prowein.com

Apunta’t: https://portalagrari.gva.es/va/desarrollo-rural/inscripcio-fires