Menu Close

Salón Gourmets

La Fira Internacional d’Alimentació i Begudes de Qualitat denominada Salón Gourmet es desenvolupa cada any el mes d’abril al recinte firal d’IFEMA Madrid. Amb 34 edicions en el seu bagatge, Salón Gourmets, presumeix de ser la número u d’Europa de les fires dedicades a la promoció d’aliments i begudes de qualitat.

La marca Molt de Gust, que es dedica a la promoció de productes de qualitat diferenciada de la Comunitat Valenciana, no podria faltar en aquesta cita i acudeix junt amb la Generalitat Valenciana per a donar suport als productors i distribuïdors valencians, en aquest cas, del sector dels aliments gourmet.

Salón Gourmets és una trobada de professionals nacionals i internacionals del sector gastronòmic, ja siga especialitzat en restauració, hostaleria, distribució, servei d’àpats ja siga en comerç especialitzat.

La previsió per a l’edició de 2023 indica que hi haurà més de 2.000 expositors que presentaran en societat prop de 50.000 productes a quasi 100.000 visitants. A priori, un lloc ideal per a l’intercanvi comercial, la promoció internacional i el llançament de novetats en el mercat gourmet.