Menu Close

Molt de Gust a La Marina

La Marina de València és el privilegiat escenari on es desenvolupa “Molt de Gust a la Marina”. Es tracta d’una sèrie d’esdeveniments que se celebren habitualment els dissabtes al matí per a donar visibilitat als productes i productors de la Comunitat Valenciana i acostar les figures de qualitat diferenciada al consumidor final.

En la primera edició, que va tindre lloc de setembre a desembre de 2022, es van desenvolupar nou experiències actives per a oferir al públic assistent la possibilitat de descobrir el singular rebost de sabors únics i llocs màgics que conforma la cuina de producte de la Comunitat Valenciana.

Deliciosos fruits com la poma del Perelló, la tòfona valenciana, el Kaki Ribera del Xúquer o l’alvocat de València; carn autòctona valenciana com la de l’ovella guirra o productes de proximitat amb reconeixement internacional com els vins Terres dels Alforins o el Cava Valencià, van ser alguns dels protagonistes d’aquestes jornades que van ser un rotund èxit d’assistència.

L’esdeveniment va comptar amb la participació i col·laboració d’excel·lents cuiners, dels gremis d’artesans forners i carnissers, o membres de l’Escola d’Hostaleria Mediterráneo Culinary Centre, així com productors d’aquests magnífics fruits, representants institucionals del sector agroalimentari, de les figures de qualitat i d’ajuntaments valencians que també van donar el seu suport a l’esdeveniment.

La peculiaritat i el nexe comú de tots aquests esdeveniments oberts al públic va ser crear un ambient especial entorn de les diferents figures de qualitat, amb degustacions, tastos, showcookings, gastronomia popular i música en directe en un enclavament tan emblemàtic com La Marineta de València.

L’èxit aconseguit en la primera edició ha tingut com a conseqüència directa la continuïtat del projecte amb unes dates que es donaran a conéixer pròximament.

 

On: La Marineta de Valencia

Quan: Setembre a Desembre 2022 (Segona edició per determinar)Web: www.moltdegust.es