Menu Close

Organic Food Iberia

La fira Organic Food Iberia és el principal punt de trobada de productors i professionals del sector ecològic d’Espanya, Portugal i altres països d’Europa.

Es tracta d’un esdeveniment que reuneix empreses amb producció ecològica certificada de diferents sectors com la fleca i rebosteria; les fruites, verdures i hortalisses; l’alimentació infantil, els productes free from o aptes per a dietes especials; productes locals; o els vins, caves i begudes espirituoses, entre altres.

La Comunitat Valenciana participa habitualment en l’esdeveniment donant suport als productors i distribuïdors valencians, dins de la seua estratègia de promoció de la producció ecològica a la regió, que segueix una línia clarament en la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible 2030, segons els quals el 25 % de les hectàrees de producció correspondran a produccions ecològiques. La fira Organic Food Iberia és visitada cada any per més de 7.000 professionals del sector i més de 600 expositors certificats.