Menu Close

Biofach

Biofach és, sense cap dubte, el millor punt de trobada del sector ecològic a escala internacional. Es tracta d’una fira líder mundial de l’alimentació ecològica que se celebra conjuntament amb Vivaness, la Fira Internacional de la Cura Personal Natural i Ecològica.

La fira té lloc el mes de febrer a la ciutat alemanya de Düsseldorf i suposa una cita ineludible per al treball en xarxa o networking, l’intercanvi comercial i el posicionament internacional de les empreses dedicades a aquest sector.

La Conselleria d’Agricultura fa anys que està apostant pel sector ecològic i secundant-lo, i acudeix puntualment a aquesta fira alemanya per a donar suport a les empreses orgàniques valencianes.

Un sector que es troba en constant creixement i que ha triplicat el nombre d’operadors en l’última dècada, situant-se en els 4.636 en 2021. No en va, recentment, la Comunitat Valenciana va quedar finalista en els premis a la millor regió ecològica europea.

A Biofach, tots els aliments ecològics exposats estan certificats segons el Reglament ecològic de la UE o les directives d’acreditació d’IFOAM, patrocinador de BIOFACH.

 

On: Nuremberg Exhibition Center (Alemania)

Quan: Anual. Habitualment a febrer.

Web: www.biofach.de

Apunta’t: https://portalagrari.gva.es/va/desarrollo-rural/inscripcio-fires