Menu Close

Anuga

Anuga és la fira internacional per excel·lència per a la indústria de l’alimentació. Es tracta d’una macrofira amb més de 8.000 expositors entre productors, importadors i majoristes que rep quasi 170.000 visitants en cada edició.

La fira se celebra cada dos anys a la ciutat alemanya de Colònia i inclou sectors com els productes, les begudes, aliments frescos i congelats, la carn, els lactis, el pa i la pastisseria, els productes ecològics i el menjar per a emportar-se.

Aquesta mateixa varietat de sectors la podem trobar en les empreses valencianes que acudeixen a la fira, moltes d’aquestes sota el paraigua de la Conselleria d’Agricultura i la marca Molt de Gust, que com sempre acudeix a donar suport i promocionar al sector agroalimentari valencià.

Per l’elevada participació i la gran expectació que genera cada dos anys, Anuga és sense cap mena de dubte una cita ineludible en el calendari firal de la indústria de l’alimentació i una oportunitat única d’internacionalització i promoció dels productors valencians.

 

On: Koelnmesse Colonia (Alemania)

Quan: Bianual. Octubre

Web: https://www.anuga.com/

Apunta’t: https://portalagrari.gva.es/va/desarrollo-rural/inscripcio-fires