Menu Close

Fruit Attraction

Fruit Attraction és una fira professional dedicada al sector de les fruites i les hortalisses que se celebra a IFEMA MADRID habitualment el mes d’octubre.

En l’última edició, 1.700 empreses procedents de 52 països van participar en un dels majors esdeveniments business-to-business (b2b) del món. Els més de 55.000 m² de superfície de la fira van acollir la participació de més de 80.000 professionals procedents de 130 països.

La Comunitat Valenciana participa habitualment en Fruit Attraction donant suport a les empreses productores valencianes del sector hortofructícola, a més dels consells reguladors de productes de qualitat diferenciada, com per exemple el Kaki de la Ribera del Xúquer, els Cítrics Valencians o la Carxofa de Benicarló.

L’estand de la Conselleria d’Agricultura, com no pot ser d’una altra manera, compta sempre amb la presència de la marca Molt de Gust, que, a més de promoure els productes de qualitat diferenciada, també dona suport als productes ecològics que es cultiven a la nostra regió.

Totes aquestes entitats disposen d’un espai ideal on donar a conéixer els seus productes, promocionar-los i realitzar contactes professionals que puguen traduir-se en futures vendes i oportunitats de negoci.

 

On: IFEMA MADRID

Quan: Anual. Habitualment a octubre.

Web: https://www.ifema.es/en/fruit-attraction

Apunta’t: https://portalagrari.gva.es/va/desarrollo-rural/inscripcio-fires