Menu Close

Videos Torró de Xixona i Torró d’Alacant

Molt de Gust i el torró de Xixona i Alacant

#MoltdeGust viatja a la ciutat més dolça de la Comunitat Valenciana per a descobrir com s’elabora l’autèntic #Torró de Xixona i d’Alacant. Acompanyats per Ana Riera, gerent de l’empresa Turrones Hijos de Manuel Picó, descobrim com és la producció artesana del torró bla i del torró dur, un producte de màxima qualitat que mai pot faltar a les taules nadalenques.

El Torró de Xixona és ideal per a desdejunar

La gran quantitat d’ametla marcona que conté el torró de #Xixona i el torró d’Alacant fan que el #torró siga ric en proteïnes i greixos saludables Omega 3. Per aquest motiu, Ana Riera, gerent de Turrones Hijos de Manuel Picó ho recomana per un desdejuni ideal.

Com s’elabora el Torró d’Alacant?

Mel, ametla, clara d’ou i sucre. Amb aquests quatre ingredients s’elabora a Xixona el torró amb denominació d’origen d’Alacant. L’art de confeccionar de manera artesanal el torró dur es transmet de pares a fills en aquesta xicoteta localitat alacantina des de fa segles.

Com s’elabora el torró de Xixona?

La cuina d’aprofitament està darrere d’una de les creacions més dolces que han inventat els valencians: El Torró de #Xixona. Perquè no es fera malbé el Torró d’Alacant, els xixonencs van idear un nou procés artesà que va donar com a resultat el també anomenat torró bla. Un deliciós acudit que, feliçment, ha perdurat en el temps.